top of page
MOTO_10x10-2018.jpg

MOTO

Wat?

De "MOTO" is een type van partiële knieprothese (unicompartimentele knieprothese) ook wel een "halve knie" genoemd in de volksmond. Hiervan bestaan verschillende modellen van verschillende firma's met telkens hun voor- en nadelen

MOTO: About

OVERZICHT

MODERN

De MOTO is een recent, modern implantaat, wat betekent dat de designers van de fouten van de concurrentie hebben geleerd. Uiteraard is dit geen experimentele prothese maar heeft ze zich reeds in meerdere studies veelvuldig bewezen, en is van overheidswege volledig goedgekeurd.

INDIVIDUEEL PERFECT PASSEND

De MOTO is beschikbaar in een ongezien veelvoud van groottes, wat betekent dat er tijdens de operatie de perfecte maat voor u gekozen kan worden. Waar andere protheses slechts 3 groottes aanbieden (small, medium, large) en waar er dus vaak concessies gemaakt moeten worden, bestaat de MOTO in 10 groottes. Zo kan er steeds een perfecte match met uw knie gevonden worden.

NATUURLIJK DESIGN

De MOTO is gebaseerd op meer dan 45000 scans (CT en MRI) om de natuurlijke vorm van de knie zo goed mogelijk na te bootsen.

MILIMETER PRECISIE

De MOTO kan door uw chirurg perfect tot op de milimeter geplaatst en gebalanceerd worden. Zo voelt uw knie sneller als "uw eigen knie" aan, wat het herstel uitermate bespoedigt.

MOTO: Resume
bottom of page